Selasa, 9 Ogos 2011

Animasi

Kali ini di bulan terakhir cuti sem dan terasa agak senang. Banyak benda hendak buat, tpi x smuanya menjadi. Apapun video da siap jadi lega lah sikit,. (upload size file kecik jak. jadi quality x bagus)


FTMK Montage, mmng payah jgak bwt ni. Tp siap jugak. Ku hanya tanggungjwb tuk animasi clip pertama dan soundtrack. Seronok bila dapat bekerja dalam satu group tuk bwt kerja ni,. Tp bila da bwt bersendirian mmng berdarah. Apapun perkara yg paling leceh bla lecture telefon awal pagi tanya psal video,. duh,.

video


Video ni pula title 'The Human Needs' untuk Digicon. Sambungan dari video yg ku dan rakan lain (Placebo?) hantar waktu pertanding ccm. Sungguh penat ku bwt benda ni. Biasalah, last minit. Nasib artwork da mmng siap. Benda yg agak menghampakan pada aku hnyala soundtrack. Psal wktu tu mmng sgt mngantuk dan kesempitan waktu. 

video

Mmng seronok buat benda ni. Apata lagi bila lihat hasil karakter sendri beranimasi. Seperti menghidupkn sesuatu yg kayu. Harap ble bwt dgn baik lagi di lain kali.